Cocktail Cenusareasa (non-alcoolic)
Ingrediente
- o parte suc de lamaie
- o parte suc de ananas
- o parte suc de portocale
- putin suc concentrat de fructe (capsune, coacaze, afine, etc)
- apa minerala
Preparare
Ingredientele se toarna intr-un shaker si se agita bine. Se toarna in pahar si se adauga apa minerala, cat sa dea putina aciditate. Paharul se decoreaza cu jumatati de lamaie sau portocala si cu paie colorate.
- o parte suc de lamaie
- o parte suc de ananas
- o parte suc de portocale
- putin suc concentrat de fructe (capsune, coacaze, afine, etc)
- apa minerala
Preparare
Ingredientele se toarna intr-un shaker si se agita bine. Se toarna in pahar si se adauga apa minerala, cat sa dea putina aciditate. Paharul se decoreaza cu jumatati de lamaie sau portocala si cu paie colorate.
Autorul articolului "Cocktail Cenusareasa (non-alcoolic)": Erika
19.06.2009
Vezi ce a mai scris autorul articolului "Cocktail Cenusareasa (non-alcoolic)"...
Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu