Flu
 
 
 
 
Un ajutor dat copiilor in lupta pentru viata Asociatia M.A.M.E. se prezinta si lanseaza sambata, 12 decembrie a.c. - incepand cu ora 18, in Sala Mare a Palatului CEC (Calea Victoriei, nr. 13) in cadrul unui cocktail cu licitatie - proiectul umanitar Atinge o Stea.

Proiectul umanitar Atinge o stea se va derula in beneficiul Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni si va avea ca finalitate achizitionarea unui aparat ecograf atat de necesar copiilor aflati in lupta pentru viata.

In cadrul Institutului Clinic Fundeni isi desfasoara activitatea cea mai mare sectie de Pediatrie din tara, care trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice. Aparatul este necesar aici pentru monitorizarea si decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului, modificari care, daca nu sunt descoperite la timp, curma vieti.

Evenimentul din 12 decembrie 2009 marcheaza prima etapa a proiectului umanitar Atinge o Stea. Acest proiect se va desfasura in mai multe etape, ce au ca scop ajutorarea copiilor internati la Fundeni.

In cadrul cocktailului cu licitatie din seara de 12 decembrie 2009, vom face, alaturi de cei 200 de invitati, primii pasi in derularea acestui proiect.

Amfitrionul serii, solistul si regizorul Daniel Iordachioaie, va puncta toate momentele speciale, iar seara va debuta cu prezentarea Asociatiei M.A.M.E.si a proiectului.

Programul evenimentului va cuprinde un recital special sustinut de solistul Operei Romane - tenorul Vlad Mirita, o demonstratie de dans sportiv sustinuta de reprezentantii Scolii de Dans MondoDance, colinde, precum si multe alte surprize.

Asociatia M.A.M.E. ii invita pe toti cei interesati, sa se alature demersului sau de a sprijini un domeniu care in ultima vreme trece cu prea mare usurinta pe ultimele locuri in lista de prioritati a agendei publice a factorilor de decizie.

Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX

Cont Euro: RO75BTRL04404205N75044XX


Taguri articol:
ajutor copiilor lupta pentru viata

Autorul articolului "Un ajutor dat copiilor in lupta pentru viata": Asociatia M.A.M.E.
10.12.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Un ajutor dat copiilor in lupta pentru viata"...

Alte articole
Evenimente la Muzeul de Geologie - 2-8 martie 2009
Evenimente la Muzeul de Geologie - 2-8 martie 2009
Muzeul National de Geologie gazduieste in perioada 17 octombrie 2008 – 31 martie 2009 expozitia itineranta „Fossil
Mamaia Copiilor, la TVR
Mamaia Copiilor, la TVR
In perioada 3 - 6 iulie, TVR 1 si TVR International vor difuza, de la ora 20.15, cea de-a opta editie a Festivalului National de
Copiii decoreaza statiei de metrou
Copiii decoreaza statiei de metrou "Piata Victoriei"
Proiectul Bucharest metroART va decora statia de metrou Piata Victoriei cu ajutorul si pe baza creatiilor copiilor din aceste
Andreea Marin a adoptat o fetita din Africa
Andreea Marin a adoptat o fetita din Africa
Vedeta a primit vestea in dimineata de 7 iulie, de la Londra, dupa saptamani de asteptare. Este o adoptie la distanta, Andreea
Intalnirea de duminica, la muzeul Antipa
Intalnirea de duminica, la muzeul Antipa
Traim intr-o lume grabita, aglomerata, in care nimeni nu mai are timp sa admire natura, daramite sa o protejeze si sa o respecte.
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu