Flu
 
 
 
 
 


Decizia de a avea un copil e un pas important in viata unei femei. Modul in care te imbraci trebuie sa reflecte faptul ca esti o fericita "viitoare mamica". Nu incerca sa ascunzi sarcina sub haine stramte sau incomode. Adopta o garderoba lejera si placuta!

Flu.ro si Tara Fashion te invita la concurs. In perioada 14 august - 14 septembrie 2008 recomanda site-ul Mamici.flu.ro altor 3 mamici prin intermediul formularului de mai jos si poti castiga un voucher in valoare de 200 Ron. Vei putea cumpara atat haine pentru tine cat si pentru copilul tau.

Mult succes!

Echipa Flu.ro


Participa

Flu.ro

Mamici Flu.ro
Tara Fashion
datele tale
nume prenume email
adresele de e-mail ale prietenelor
prima prietena a doua prietena a treia prietena
* toate campurile trebuie completate pentru ca formularul sa fie valabil

vezi toate concursurile
Pentru a participa la acest concurs trebuie sa completezi intregul formular de mai sus cu date reale. Orice camp completat cu date eronate va atrage descalificarea celui care a completat formularul.
Premiile se vor oferi prin tragere la sorti tuturor participantilor care au respectat regulile de participare. Acest concurs se va desfasura in perioada 14 august - 14 septembrie 2008 si castigatorii se vor afisa pe o pagina publica in site-ul Mamici.Flu.ro.
De asemenea castigatorii vor fi contactati prin email pentru a furniza toate datele necesare livrarii premiilor.