Flu
 
 
 
 
Banane cu glazura de ciocolata Ingrediente

Banane
Ciocolata de menaj
Nuci pasate sau bombonele colorate pentru decorare

Mod de preparare

Se curata bananele de coaja si se taie inbucati potrivite. In fiecare bucata de infige cate un bat de inghetata sau bat pentru frigarui.
Tinand de bat, fiecare bucata se inmoaie in ciocolata topita, apoi se da prin nuca pisata sau prin bombonele.
Se pun la congelator sau frigider, in asa fel incat sa nu se scurga ciocolata.


Taguri articol:
banane glazura ciocolata

Autorul articolului "Banane cu glazura de ciocolata": Flu.ro
06.08.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Banane cu glazura de ciocolata"...

Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu