Briose cu banane
Nu va dura mai mult de 35 de minute sa le pregatesti. Din cantitatile pe care ti le vom enumera mai jos, vei obtine 12 briose. Ai nevoie de:
1 cana si jumatate de faina.
1 lingurita de praf de copt.
1 lingurita de bicarbonat de sodiu.
1 jumatate de lingurita de sare.
3 banane mari pasate.
3 sferturi de cana de zahar.
1 ou.
O treime de cana de unt topit.
Incalzeste cuptorul in prealabil. In formele pentru briose, intinde hartie cerata. Cerne faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul, amestecandu-le, si lasa-le deoparte.
Amesteca bananele, zaharul, oul si untul topit intr-un bol mare. Adauga amestecul de faina treptat pana cand obtii o compozitie omogena. Toarna in formele de briose, pe care le introduci in cuptorul incalzit. Lasa-le sa se coaca timp de 25-30 de minute.
1 cana si jumatate de faina.
1 lingurita de praf de copt.
1 lingurita de bicarbonat de sodiu.
1 jumatate de lingurita de sare.
3 banane mari pasate.
3 sferturi de cana de zahar.
1 ou.
O treime de cana de unt topit.
Incalzeste cuptorul in prealabil. In formele pentru briose, intinde hartie cerata. Cerne faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul, amestecandu-le, si lasa-le deoparte.
Amesteca bananele, zaharul, oul si untul topit intr-un bol mare. Adauga amestecul de faina treptat pana cand obtii o compozitie omogena. Toarna in formele de briose, pe care le introduci in cuptorul incalzit. Lasa-le sa se coaca timp de 25-30 de minute.
Autorul articolului "Briose cu banane": Flu.ro
22.10.2008
Vezi ce a mai scris autorul articolului "Briose cu banane"...
Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu