Flu
 
 
 
 
Bulete de cascaval Ingrediente

300 g cascaval
250 g branza sarata
1 ou
1 lingura de faina
ulei
sare
marar

Mod de preparare

Se rade cascavalul si branza. Jumatate din cantitatea de cascaval se amesteca cu branza, oul si faina si se amesteca pana formeaza o pasta. Se adauga mararul tocat marunt, sarea si alte condimente. Se iau cantitati mici de pasta, se formeaza bulete de marime potrivita, apoi se dau prin cascavalul ramas. Buletele se pun in tigaiae incinsa pana cand se rumenesc.

Se pot servi calde sau reci.


Taguri articol:
bulete cascaval

Autorul articolului "Bulete de cascaval": Flu.ro
12.06.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Bulete de cascaval"...

Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu