Bulete de cascaval
Ingrediente
300 g cascaval
250 g branza sarata
1 ou
1 lingura de faina
ulei
sare
marar
Mod de preparare
Se rade cascavalul si branza. Jumatate din cantitatea de cascaval se amesteca cu branza, oul si faina si se amesteca pana formeaza o pasta. Se adauga mararul tocat marunt, sarea si alte condimente. Se iau cantitati mici de pasta, se formeaza bulete de marime potrivita, apoi se dau prin cascavalul ramas. Buletele se pun in tigaiae incinsa pana cand se rumenesc.
Se pot servi calde sau reci.
300 g cascaval
250 g branza sarata
1 ou
1 lingura de faina
ulei
sare
marar
Mod de preparare
Se rade cascavalul si branza. Jumatate din cantitatea de cascaval se amesteca cu branza, oul si faina si se amesteca pana formeaza o pasta. Se adauga mararul tocat marunt, sarea si alte condimente. Se iau cantitati mici de pasta, se formeaza bulete de marime potrivita, apoi se dau prin cascavalul ramas. Buletele se pun in tigaiae incinsa pana cand se rumenesc.
Se pot servi calde sau reci.
Autorul articolului "Bulete de cascaval": Flu.ro
12.06.2009
Vezi ce a mai scris autorul articolului "Bulete de cascaval"...
Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu