Flu
 
 
 
 
Inghetata de pepene galben Ingrediente

1 kg pepene galben
5 galbenusuri de ou
200 ml lapte
200 g smantana
2 linguri coniac
2 plicuri zahar vanilat
200 g zahar

Mod de preparare

Pepenele se taie in bucati mici si se pune intr-un castron impreuna cu zaharul vanilat. Separat, se amesteca laptele, zaharuls i galbenusurile, iar compozitia se fierbe la bain marie pana cand incepe sa se ingroase. Cand s-a racit putin se adauga cele 2 linguri de coniac si pepenele galben pasat. Toata compozitia se pune la congelator.

Pofta buna!


Taguri articol:
inghetata pepene galben

Autorul articolului "Inghetata de pepene galben": Flu.ro
21.07.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Inghetata de pepene galben"...

Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu