Inghetata de pepene galben
Ingrediente
1 kg pepene galben
5 galbenusuri de ou
200 ml lapte
200 g smantana
2 linguri coniac
2 plicuri zahar vanilat
200 g zahar
Mod de preparare
Pepenele se taie in bucati mici si se pune intr-un castron impreuna cu zaharul vanilat. Separat, se amesteca laptele, zaharuls i galbenusurile, iar compozitia se fierbe la bain marie pana cand incepe sa se ingroase. Cand s-a racit putin se adauga cele 2 linguri de coniac si pepenele galben pasat. Toata compozitia se pune la congelator.
Pofta buna!
1 kg pepene galben
5 galbenusuri de ou
200 ml lapte
200 g smantana
2 linguri coniac
2 plicuri zahar vanilat
200 g zahar
Mod de preparare
Pepenele se taie in bucati mici si se pune intr-un castron impreuna cu zaharul vanilat. Separat, se amesteca laptele, zaharuls i galbenusurile, iar compozitia se fierbe la bain marie pana cand incepe sa se ingroase. Cand s-a racit putin se adauga cele 2 linguri de coniac si pepenele galben pasat. Toata compozitia se pune la congelator.
Pofta buna!
Autorul articolului "Inghetata de pepene galben": Flu.ro
21.07.2009
Vezi ce a mai scris autorul articolului "Inghetata de pepene galben"...
Alte articole
Comentarii
posteaza si tu un comentariu