Flu
 
 
 
 
Omleta napoletana cu resturi de paste Ingrediente

Resturi de paste fierte
4 oua
Ulei de masline
Branza telemea
Cascaval

Mod de preparare

Ouale intregi se bat usor si se adauga peste ele spaghetele. Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei (cat sa acopere fundul). Se pune in tigaie jumatate din cantitatea de paste cu ou. Se presara branza si cascavalul rase, intr-un strat generos. Peste ele se pune cealalta jumatate din cantitatea de paste cu ou. Se lasa la foc pana cand se face partea de jos, apoi se intoarce cu grija (se poate rasturna totul intr-o farfurie plata, apoi sa muta in tigaie) ca sa se faca si partea de deasupra.


Taguri articol:
omleta napoletana resturi paste

Autorul articolului "Omleta napoletana cu resturi de paste": Flu.ro
30.06.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Omleta napoletana cu resturi de paste"...

Alte articole
Doua salate usoare pentru o zi de vara
Doua salate usoare pentru o zi de vara
Ca tot a venit vara si termometrul a inceput sa arate cifre din ce in ce mai mari, suntem sigure ca vrei sa reduci semnificativ
Salata greceasca
Salata greceasca
Nimic mai simplu de facut, un fel de mancare ideal pentru zilele calduroase care ne asteapta. Ingrediente: 6 rosii. 1
Salata de morcovi cu ridichi
Salata de morcovi cu ridichi
Varsta: 3-4 ani Ingrediente: 4 morcovi, o legatura de ridichi, otet de mere, ulei de masline, sare, putin mustar. Mod de
Sendvis cu branza
Sendvis cu branza
Varsta: peste 6 ani Ingrediente: Pentru pasta de branza: 2 linguri branza de vaci, 3 linguri branza telemea rasa, 1
Bulete de cascaval
Bulete de cascaval
Ingrediente 300 g cascaval 250 g branza sarata 1 ou 1 lingura de faina ulei sare marar Mod de preparare Se rade
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu