Flu
 
 
 
 
Chiftelute din conopida Ingrediente

O conopida mica
2 oua
100 g branza
faina integrala
marar
bicarbonat de sodiu
zeama de lamaie

Mod de preparare

Canopida se desface in bughetele si se fierbe in apa cu sare. Intre timp se bat ouale cu putin sare se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina pana cand devine o pasta de consistenta smantanii. Cand s-a fiert si s-a racit conopida se paseaza si se adauga in compozitie, impreuna cu cascavalul ras si mararul tocat. Se fac chiftelute, care se prajesc in tigaia incinsa.


Taguri articol:
chiftelute conopida

Autorul articolului "Chiftelute din conopida": Flu.ro
03.07.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Chiftelute din conopida"...

Alte articole
Nu va este pofta de paella?
Nu va este pofta de paella?
Recunosc, sunt un mare fan al bucatariei mediteraneene, oricare ar fi tara de provenienta a respectivului fel de mancare. Paella
Musaca greceasca
Musaca greceasca
Iti prezentam azi varianta greceasca, originala a acestui fel de mancare deosebit de apreciat si pe meleagurile
Friptura de miel cu sos de menta
Friptura de miel cu sos de menta
Ca tot se apropie sarbatorile de Paste, va prezentam o noua reteta pentru friptura de miel. Ingrediente: 4 pulpe de miel
Tortilla de cartofi
Tortilla de cartofi
Ingrediente: 750 de grame de cartofi. 2 cepe mari. 8 linguri de ulei de masline presat la rece. Sare. Piper proaspat
Un alt fel de friptura de miel
Un alt fel de friptura de miel
Ca tot se apropie Sarbatorile de Paste, azi venim cu o sugestie legata de prepararea fripturii de miel, pe care o poti pune in
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu