Flu
 
 
 
 
Ciulama de ciuperci Ingrediente

1 kg de ciuperci champignon

1 ceapa mare

2-3 rosii medii

2-3 linguri de faina

1-2 lingurite de unt

Mod de preparare

Ciupercile se taie cubulete si se pun la fiert. Intre timp se topeste untul intr-o cratita, apoi se adauga faina pana se prajeste usor, spoi se adauga o cescuta din apa in care au fiert ciupercile. Compozitia se lasa sa fiarba la foc mic pana cand devine o pasta moale.

Se toaca ceapa si se caleste separat in putin ulei. Se curata si rosiile si se adauga in cratita in care se caleste ceapa. La final se adauga peste ceapa si rosii, atat socul din faina cat si ciupercile fierte. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se poate decora cu cateva frunze de patrunjel.


Taguri articol:
ciulama ciuperci

Autorul articolului "Ciulama de ciuperci": Flu.ro
15.05.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Ciulama de ciuperci"...

Alte articole
Nu va este pofta de paella?
Nu va este pofta de paella?
Recunosc, sunt un mare fan al bucatariei mediteraneene, oricare ar fi tara de provenienta a respectivului fel de mancare. Paella
Musaca greceasca
Musaca greceasca
Iti prezentam azi varianta greceasca, originala a acestui fel de mancare deosebit de apreciat si pe meleagurile
Friptura de miel cu sos de menta
Friptura de miel cu sos de menta
Ca tot se apropie sarbatorile de Paste, va prezentam o noua reteta pentru friptura de miel. Ingrediente: 4 pulpe de miel
Tortilla de cartofi
Tortilla de cartofi
Ingrediente: 750 de grame de cartofi. 2 cepe mari. 8 linguri de ulei de masline presat la rece. Sare. Piper proaspat
Un alt fel de friptura de miel
Un alt fel de friptura de miel
Ca tot se apropie Sarbatorile de Paste, azi venim cu o sugestie legata de prepararea fripturii de miel, pe care o poti pune in
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu