Flu
 
 
 
 
Frigarui de pui Varsta: Peste 6 ani

Ingrediente:

2 piepti de pui dezosati, 1 ardei gras rosu si unul verde, 1 ceapa, 1 dovlecel mic, ulei de masline, cimbru, sare.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cubulete, ardeii se taie si ei cubulete, dovlecelul rondele de 0,5 cm grosime, ceapa se taie in patru. Se aranjeaza frigaruile astfel: se pune o bucata de pui, apoi una de ardei gras, apoi o feliuta de ceapa, o rondea de dovlecel, alta bucatica de pui si tot asa. Se ung frigaruile cu putin ulei de masline, se sareaza si se presara cimbru pe deasupra. Se pot coace la gratar sau le poti coace la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei având grija ca pe masura dupa ce se rumenesc pe o parte sa le intorci si pe cealalta parte. Se servesc cu garnitura de orez si salata.

Timp de preparare: 15 minute

Timp de fierbere: 10 minute

Portii: patru tepuse delicioase!


Taguri articol:
frigarui

Autorul articolului "Frigarui de pui": CePapam.ro
19.11.2008

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Frigarui de pui"...

Alte articole
Nu va este pofta de paella?
Nu va este pofta de paella?
Recunosc, sunt un mare fan al bucatariei mediteraneene, oricare ar fi tara de provenienta a respectivului fel de mancare. Paella
Musaca greceasca
Musaca greceasca
Iti prezentam azi varianta greceasca, originala a acestui fel de mancare deosebit de apreciat si pe meleagurile
Friptura de miel cu sos de menta
Friptura de miel cu sos de menta
Ca tot se apropie sarbatorile de Paste, va prezentam o noua reteta pentru friptura de miel. Ingrediente: 4 pulpe de miel
Tortilla de cartofi
Tortilla de cartofi
Ingrediente: 750 de grame de cartofi. 2 cepe mari. 8 linguri de ulei de masline presat la rece. Sare. Piper proaspat
Un alt fel de friptura de miel
Un alt fel de friptura de miel
Ca tot se apropie Sarbatorile de Paste, azi venim cu o sugestie legata de prepararea fripturii de miel, pe care o poti pune in
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu