Flu
 
 
 
 
Pilaf cu legume Varsta: 7-12 luni

Ingrediente:

1 cana de orez, 4 cani de apa plata, ½ ceapa, 1 morcov, ulei de masline, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se taie marunt, morcovii se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se innabusa in apa cu ulei de masline. Se adauga orezul, apa, sarea si se da la cuptor. La sfârsit se orneaza cu frunze de patrunjel.

Timp de preparare: 10 minute

Timp de fierbere: 35 minute

Portii: 2 portii


Taguri articol:
pilaf legume

Autorul articolului "Pilaf cu legume": CePapam.ro
05.03.2009

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Pilaf cu legume"...

Alte articole
Nu va este pofta de paella?
Nu va este pofta de paella?
Recunosc, sunt un mare fan al bucatariei mediteraneene, oricare ar fi tara de provenienta a respectivului fel de mancare. Paella
Musaca greceasca
Musaca greceasca
Iti prezentam azi varianta greceasca, originala a acestui fel de mancare deosebit de apreciat si pe meleagurile
Friptura de miel cu sos de menta
Friptura de miel cu sos de menta
Ca tot se apropie sarbatorile de Paste, va prezentam o noua reteta pentru friptura de miel. Ingrediente: 4 pulpe de miel
Tortilla de cartofi
Tortilla de cartofi
Ingrediente: 750 de grame de cartofi. 2 cepe mari. 8 linguri de ulei de masline presat la rece. Sare. Piper proaspat
Un alt fel de friptura de miel
Un alt fel de friptura de miel
Ca tot se apropie Sarbatorile de Paste, azi venim cu o sugestie legata de prepararea fripturii de miel, pe care o poti pune in
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu