Flu
 
 
 
 
Pui in sos alb 1 - 2 ani

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat,
1/2 l apa plata,
o cana de smantana,
o ceasca de faina,
o lingura de unt,
sare dupa gust.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe. Separat, intr-o tigaie de teflon se amesteca faina cu smantana, putina zeama in care a fiert pieptul de pui, untul si putina sare. Dupa ce au dat in clocot, se adauga si cubuletele de pui, se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Puiul se poate servi cu garnitura de legume sau cu piure de cartofiori.

Timp de preparare: 10 minute

Timp de fierbere: 15 minute

Portii: 4

Pofta buna !



Autorul articolului "Pui in sos alb": CePapam.ro
17.09.2008

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Pui in sos alb"...

Alte articole
Nu va este pofta de paella?
Nu va este pofta de paella?
Recunosc, sunt un mare fan al bucatariei mediteraneene, oricare ar fi tara de provenienta a respectivului fel de mancare. Paella
Musaca greceasca
Musaca greceasca
Iti prezentam azi varianta greceasca, originala a acestui fel de mancare deosebit de apreciat si pe meleagurile
Friptura de miel cu sos de menta
Friptura de miel cu sos de menta
Ca tot se apropie sarbatorile de Paste, va prezentam o noua reteta pentru friptura de miel. Ingrediente: 4 pulpe de miel
Tortilla de cartofi
Tortilla de cartofi
Ingrediente: 750 de grame de cartofi. 2 cepe mari. 8 linguri de ulei de masline presat la rece. Sare. Piper proaspat
Un alt fel de friptura de miel
Un alt fel de friptura de miel
Ca tot se apropie Sarbatorile de Paste, azi venim cu o sugestie legata de prepararea fripturii de miel, pe care o poti pune in
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu