Flu
 
 
 
 
Rasol de vita cu legume Varsta: 2-3 ani

Ingrediente:

200 g carne de vita fara grasime, 2 morcovi, 3 cartofi, 1 ardei rosu gras, 1 ceapa potrivita, ½ telina, apa plata, sare, dupa gust.

Mod de preparare:

Carnea de vita se spala, apoi se fierbe cu putina sare circa o ora, luând spuma cu o spumiera. Dupa ce a fiert, se arunca apa si se pune din nou la fiert impreuna cu legumele, in prealabil spalate, curatate si taiate. Dupa ce au fiert, se scot din supa si se asaza pe o farfurie câte o bucatica de carne, câteva bucatele de morcovi, cartofi si telina. Ceapa si ardeiul se arunca.

Timp de preparare: 10 minute

Timp de fierbere: 2 ore

Portii: si pentru tati, daca pofteste...


Taguri articol:
rasol vita legume

Autorul articolului "Rasol de vita cu legume": CePapam.ro
03.12.2008

Vezi ce a mai scris autorul articolului "Rasol de vita cu legume"...

Alte articole
Nu va este pofta de paella?
Nu va este pofta de paella?
Recunosc, sunt un mare fan al bucatariei mediteraneene, oricare ar fi tara de provenienta a respectivului fel de mancare. Paella
Musaca greceasca
Musaca greceasca
Iti prezentam azi varianta greceasca, originala a acestui fel de mancare deosebit de apreciat si pe meleagurile
Friptura de miel cu sos de menta
Friptura de miel cu sos de menta
Ca tot se apropie sarbatorile de Paste, va prezentam o noua reteta pentru friptura de miel. Ingrediente: 4 pulpe de miel
Tortilla de cartofi
Tortilla de cartofi
Ingrediente: 750 de grame de cartofi. 2 cepe mari. 8 linguri de ulei de masline presat la rece. Sare. Piper proaspat
Un alt fel de friptura de miel
Un alt fel de friptura de miel
Ca tot se apropie Sarbatorile de Paste, azi venim cu o sugestie legata de prepararea fripturii de miel, pe care o poti pune in
Comentarii
posteaza si tu un comentariu
 
 
Nume
*camp obligatoriu
 
 
Mail (nu va fi publicat)
*camp obligatoriu
 
 
Website
 
 
 
 
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu